Menu
Winkelwagen

Recycold

 

Als het aan ons ligt kan elke ondernemer zijn producten vers, veilig en op de meest duurzame manier koel verzenden. Zonder gedoe. Voorkom extra kosten in retoursstromen en de stijging van de temperatuur van producten. Maak kennis met de herbruikbare en recyclebare koelelementen Recycold, onderdeel van onze koeloplossingen.

De koelelementen van Reycold koelen producten tijdens het transport op de meest milieuvriendelijke manier. Vooral professionals uit de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en transport doen er hun voordeel mee.  Na gebruik kan de eindklant ze opnieuw invriezen of recyclen.

We snappen dat dit maatwerk kan zijn, ieder product kan een ander vereiste hebben wat betreft temperatuur. We helpen graag en testen in samenwerking met onze leverancier hoeveel coolpacks en welke doosisolatie voor jouw producten werkt bij variabele omstandigheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Traditional ice-packs vs Recycold coolpacks

De voordelen:

  • Koelt producten in pakketten 15 - 30 uur. Met warme dagen garanderen dat de gekoelde bezorging van uw versproducten binnen de norm blijft.
  • 100% voedselveilig (gecertificeerd).
  • Vers en duurzaam imago vergroten naar de eindafnemer.
  • Geen smeltwater na ontdooien.
  • Herbruikbaar en recyclebaar dus geen retourstroom. De eindgebruiker kan de verpakking en coolpacks recyclen of thuis hergebruiken.
  • Afgifte op willekeurige plaatsen op kamertemperatuur zoals ophaalpunten, bij bedrijven of bij ‘de buren’.
  • Airfreight markten (binnen 5-8 uur vliegen) worden bereikbaar

 

Recycold Coolpacks zijn gemaakt van kraft papier. De koelelementen zijn gevuld met een natuurlijke gel die lang een lage temperatuur kan vasthouden. Soms tot wel 80% langer dan traditionele ice of gelpacks. De gel is voedselveilig, ongevaarlijk bij consumptie en niet schadelijk voor het milieu.

Recycold coolpacks worden vaak in combinatie gebruikt met TempGuard doosisolatie voor de beste resultaten.

 

 

 

Bestel Direct

Gratis Samples

Sample pakket tempguard + recycold

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele werkdagen een pakket met samples van dit product.

  • Captcha