• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Waterpack coolpacks

Waterpack coolpacks

Koelelementen

Als het aan ons ligt kan elke ondernemer zijn producten vers, veilig en op de meest duurzame manier gekoeld verzenden. Zonder gedoe gekoeld producten verzenden bij de optimale temperatuur. Maak kennis met de herbruikbare en recyclebare koelelementen Waterpack, onderdeel van onze koeloplossingen. Met deze coolpacks gevuld met water voorkom je extra kosten in retourstromen en de stijging van de temperatuur van producten. 


Waterpack

De koelelementen zijn Waterpacks die producten koelen tijdens het transport op de meest milieuvriendelijke manier. Vooral professionals uit de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en transport doen er hun voordeel mee. De waterpacks zijn flexibel en passen daardoor eenvoudig bij de producten. Na gebruik kan de eindklant ze opnieuw invriezen of recyclen. 

Waterpack coolpacks zijn gemaakt van transparant PE. De koelelementen zijn gevuld met water die lang een lage temperatuur kan vasthouden. Soms tot wel 80% langer dan een traditionele ice of gel pack. De inhoud van de waterpacks is voedselveilig, ongevaarlijk bij consumptie en niet schadelijk voor het milieu. Het koelelement kan worden hergebruikt. Indien dit niet wenselijk of mogelijk is, dan is weggooien ook eenvoudig en milieuvriendelijk.
 

Werkwijze met Recycold coolpacks van klant tot eindgebruiker

De voordelen van Waterpack koelelementen

 

De beste koeloplossing

We snappen dat gekoeld transport maatwerk kan zijn, ieder product kan een andere vereiste hebben wat betreft temperatuur. We helpen je graag en testen in samenwerking met onze leverancier hoeveel coolpacks en welke doosisolatie voor jouw producten werkt bij variabele omstandigheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Waterpack koelelementen worden vaak in combinatie gebruikt met TempGuard doosisolatie voor de beste resultaten. 
 

Gel pack kopen

Bij verpakkingsgroothandel Moonen Direct bestel je eenvoudig uit voorraad waterpacks voor gekoeld transport. De koelelementen zijn beschikbaar in verschillende formaten van 200grs, 400grs, 680grs en 800gr. Wil je een Waterpack coolpack eerst eens zien en uitproberen? Neem dan contact met ons op.
 

Bestel direct

 

 

Winkelwagen
Afrekenen