Menu
Winkelwagen

World Cleanup Day 2020

Ook dit jaar nemen wij weer deel aan de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar: World Cleanup Day 2020. Als verpakkingsgroothandel zijn wij ons bewust dat we een voorstadium van afval verkopen. Daarom vinden wij het belangrijk om te ondernemen met een groen hart en starten we diverse duurzame initiatieven. Maar soms moet je datgene wat er al ligt, simpelweg opruimen. Zwerfafval opruimen past perfect bij onze missie en visie.

Samen met deelnemers uit 180 landen steken onze medewerkers de handen uit de mouwen, met liefde voor onze planeet. Dit jaar voor het eerst op het bedrijventerrein de Kempen. We zijn namelijk in mei verhuisd. Helaas is ook dit bedrijventerrein niet vrij van zwerfafval. Maar daar proberen wij verandering in te brengen! In kleine groepen op 1,5 meter van elkaar gaat iedereen met een eigen grijper en vuilniszak op zoek naar zwerfafval.

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een schonere planeet? Wij hebben alle benodigdheden voor een Cleanup Day voor je op een rij gezet. 
 

Bestel Direct