Menu
Winkelwagen

Fasfil Mini - opvulmateriaal

Speciaal ontwikkeld door Sealed Air voor de unieke uitdagingen van kleine inpakafdelingen. Fasfil® Mini is een eenvoudig te gebruiken handmatige dispenser voor het opvullen van verzenddozen met papier. 

De dispenser met opvulpapier is de kleinste in zijn soort en biedt de meest flexibele opties voor gebruik op werkplekken en inpaktafels. Fasfil® is ergonomisch ontworpen, het scheuren van het papier is mogelijk met maar één hand. 

De optionele standaard voor de Fasfil® Mini maakt het geheel extra flexibel. De scheurmond is draaibaar en in hoogte verstelbaar. Daarnaast kan het systeem direct worden gemonteerd op een plank of werkbank met schroeven (voorgeboorde gaten) of met de meegeleverde klem.

Het papier is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat op verantwoorde wijze is geproduceerd en het Sustainable Forestry Initiative (SFI) certificaat heeft. Het papier is uitermate geschikt voor het opvullen van pakketten waarin scherpe, geoliede en/of vettige producten zitten. 

Voordelen:

  • Geen investering nodig in een duur (elektrisch) opvulsysteem
  • Compacte en handige dispenserdoos
  • Duurzaam 100% gerecycled papier
  • Praktische houder beschikbaar
  • Geschikt voor scherpe, geoliede en vettige producten.
     

Bestel Direct

SKU: 597328
Fasfil mini is een dispenserdoos gevuld met 448 meter kraftpapier. Heel makkelijk neem je de juiste hoeveelheid papier en scheur je het aan de kartelr..
Vanaf: €49,95
SKU: 514324
Fasfil Manual is een optionele houder voor Fasfil Mini. De Fasfil Manual standaard kan worden gemonteerd op een werktafel of werkblad met de bijgeleve..
Vanaf: €24,95