• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Stack-it

Stack-it

Hoe duurzaam is jouw koffiebeker?

Wist je dat wij de meest duurzame koffiebeker in ons assortiment hebben? Volledig gemaakt van secundaire grondstoffen en na gebruik composteerbaar. Maar het kan nog beter, maak kennis met Stack-it.

 

Stack-it is een biologisch circulair bekerconcept voor jouw organisatie waar we bekers en toebehoren leveren én retour halen.

Voor de Stack-it bekers hoeven er geen bomen gekapt te worden, want onze koffiebekers worden gemaakt uit de plantenresten die overblijven na de rietsuikeroogst (bagasse). Na gebruik halen we de bekers op en brengen deze naar een afvalverwerker die 100% van alle vezels kan omzetten naar compost en biogas. Zo ontstaat een 100% biologische kringloop.

Onze duurzame disposable bekers hebben de laagste impact op het milieu ten opzichte van alle andere verkrijgbare bekers. Dat is pas echte duurzaamheid. Stack-it is daarmee een uniek kringloopconcept voor jouw organisatie.

 

Laat je ontzorgen, Stack-it betekent met een absoluut minimale inspanning en milieubelasting bijdragen aan een betere wereld. Een prachtige cyclus als het pareltje in het MVO-beleid van jouw organisatie!

Een prijsopgave voor Stack-it in jouw organisatie is maatwerk. Het is afhankelijk van het aantal locaties, het aantal bekers per locatie per jaar, het aantal bekerverzamelbakken en het aantal ophaalmomenten. Uiteraard kunnen wij hierin adviseren. Daarnaast is het mogelijk om de Stack-it bekers te bedrukken in eigen huisstijl. Door het communicatiepakket wat we verstrekken bestaat er geen misverstand over hoe er met de duurzame drinkbekers omgegaan dient te worden.

Lees meer hierover op onze corporate website.

Reeds Stack-it klant? Bekers, roerstaafjes, afvalzakken of bekerverzamelbakken kunnen gemakkelijk bijbesteld worden, bekijk hieronder de selectie met Stack-it producten.

 

Bestel direct

 

Winkelwagen
Afrekenen