• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Bedrukte tape

Bedrukte tape

 

Tape bedrukken

Online eenvoudig bedrukte tape bestellen doe je bij Moonen Direct. Met een tape met logo personaliseer je eenvoudig en goedkoop alle verpakkingen die je verstuurd. Werk je met kartonnen dozen in veel verschillende formaten? Dan loont het vaak niet om de dozen te bedrukken. Toch is het eenvoudig om met een beperkt budget promotie te maken voor je bedrijf met bedrukte tape. Een verpakkingstape bedrukken met je eigen logo kan al vanaf 72 rollen. Vraag direct een offerte voor jouw logo tape aan via het formulier onderaan deze pagina!

Welke soorten tape zijn er?

Verpakkingstape bedrukken kan bij Moonen Direct in verschillende soorten en maten tape. De meeste bedrijven laten PVC tape bedrukken, maar het is ook mogelijk om PP acryl, PP hotmelt, PP solvent en papieren tape met logo te laten bedrukken! De ideale tape is voor iedereen verschillend, maar wij helpen je graag bij het maken van de beste tape keuze voor jou!

Bedrukte PVC tape is zo populair, omdat de tape geluidsarm is en zich gemakkelijk hecht aan de verpakking. Deze plakband met print is eenvoudig op een doos aan te brengen met een tapedispenser, maar scheurt niet gemakkelijk met de hand. Een bedrukte PP tape of papieren tape met bedrukking is juist eenvoudig met de hand te scheuren. De eigenschappen van een PP worden mede bepaald door de acryl, hotmelt of solvent belijming.

Naast de verschillende combinaties tussen dragers en belijming is er ook nog de keuze in de breedte van de bedrukte tape. Wij leveren PP en PVC tapes de breedtematen 19mm, 25mm, 38mm, 50mm, en 75mm. De meest gekozen breedtemaat voor een bedrukte tape is 50mm. Bedrukte papieren tape leveren wij in de breedtematen 38mm en 50mm.

    

Wat is het verschil tussen diapositief en positief?

Je eigen logo op tape laten bedrukken kan op bruine, transparante en witte tape. De tape bedrukking kan positief of diapositief. Bij positieve tape bedrukking is het grootste deel van de verpakkingstape in de basiskleur van de tape met daarop de bedrijfsnaam of logo gedrukt. Ga je voor diapositieve tape bedrukking, dan is dit omgekeerd en wordt de bedrijfsnaam of het logo zichtbaar in de gekozen of basiskleur en is de achtergrond gekleurd of zwart. Bij diapositieve bedrukking wordt aan beide zijden van de tape een uitsparing bewaard van 1 tot 1,5mm om de beste kwaliteit te garanderen.

Hoelang is tape houdbaar?

Het is belangrijk om bij het bestellen van bedrukte tape rekening te houden met de houdbaarheid van een bedrukte dozentape. De werkelijke houdbaarheid van een tape is afhankelijk van de omstandigheden waarin de tapes bewaard worden. Wij hanteren onderstaande houdbaarheid per tape soort.
Bedrukte PP acryl tape ca. 8 maanden houdbaar
Bedrukte PP hotmelt tape ca. 10 maanden houdbaar
Bedrukte PP solvent tape ca. 10 maanden houdbaar
Bedrukte PVC tape ca. 12 maanden houdbaar
Bedrukte papieren tape ca. 12 maanden houdbaar.

Tape laten bedrukken

Wil je tape laten bedrukken? Vraag direct een offerte voor gepersonaliseerde logo tape aan bij Moonen Direct via onderstaand formulier. Als wij uw aanvraag met het logo, de tekst en de kleuren in PMS hebben ontvangen, dan volgt de eerste reactie van ons binnen enkele werkdagen. De levertijd van de bedrukte dozentape is 4 weken na goedkeuring van de drukproef. Wil je advies of heb je vragen over bedrukte tape? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste bedrukte tape keuze.

Vraag jouw offerte aan

Papieren tape alleen beschikbaar in 38mm en 50mm
Bij papieren tape is bedrukking met maximaal 3 kleuren mogelijk
Geef de verschillende PMS kleurcodes aan ons door.
Alleen mogelijk bij PVC tape, PP hotmelt en PP solvent tape
Graag aanleveren in pdf
Minimale afname hoeveelheid kan verschillen per tape soort en keuze voor bedrukking. Als het gekozen aantal afwijkt, dan informeren wij u hierover.
We konden jouw combinatie van postcode en huisnummer niet vinden. Klopt deze wel? Vul dan je straatnaam en plaatsnaam in.

 

Winkelwagen
Afrekenen