• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Een high five voor onze collega's logistiek

Wij willen vandaag onze collega’s van afdeling logistiek een high five geven! Elke dag zetten ze de extra stap zodat de goederen op tijd bij de klant komen. Van onze supervisor warehouse 5 punten waarom hij zo trots is op zijn collega’s.

 

1. Ze staan altijd voor je klaar

Wanneer ik hun hulp of medewerking nodig heb staan ze altijd voor mij klaar. Andersom sta ik ook voor hen klaar. Op dit moment zijn we bezig om de logistieke processen in kaart te brengen. Hiervoor heb ik een aantal mentoren benoemd en de opdracht gegeven om de processen uit te schrijven. Ze hebben dit goed opgepakt.

 

2. Motivatie

Als voorbeeld neem ik een project dat op korte tijd klaar moest zijn (documenteren van onze interne processen) Iedereen zette zijn schouders eronder en werkte hard om de deadline te halen. Daar ben ik zeer trots op.

 

3. Alles met een lach

Ongeacht hoe leuk, druk en hectisch de werkdag is geweest. Op het einde van de dag kunnen we goed omschakelen en de volgende werkdag weer met alle lust de uitdagingen en de hectiek van de nieuwe werkdag aangaan. Het belangrijkste is dat we dit kunnen met een lach op ons gezicht.

 

4. Openheid

Binnen Moonen geldt een open deur beleid, de drempel laag houden zodat alles besproken kan worden. Zo ook bij onze afdeling. Mijn collega’s zijn open en maken ook alles bespreekbaar. Ook bij gevoelige onderwerpen komen ze bij mij terecht. We gaan dan even apart zitten en nemen een kop koffie.

 

5 Samenwerking

Iedereen springt bij tijdens de drukke periodes. Ook ik probeerde tijdens de drukte mijn steentje bij te dragen, en sprong op de elektrische palletwagen om uit te helpen. Tussendoor zorgen we er samen voor dat de werkvloer netjes blijft, elke dag maken we regelmatig rondes om afval op te ruimen. Als er regelmatig moet worden overgewerkt, wordt dit ook eerlijk verdeeld.

Elke dag werken wij hard om de extra stap te zetten voor onze klanten, met liefde voor onze planeet. Meer weten over hoe wij dit doen? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Winkelwagen
Afrekenen