• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Duurzaam kennisplatform Dennis

Als koploper in duurzame verpakkingsoplossingen is veel kennis omtrent duurzaamheid beschikbaar binnen ons bedrijf. Om het onze collega’s makkelijker te maken om de extra stap te zetten voor verduurzaming bundelen we onze kennis en informatie over duurzaamheid in het recent gelanceerde, interne platform Dennis.

Dennis staat voor Duurzame kennis en is dé nieuwe plek voor alle medewerkers van Moonen Packaging om informatie over duurzaamheid te verzamelen, te delen en erop na te slaan. Bij ons is iedereen betrokken en gemotiveerd om een continue bijdrage te leveren aan het verbeteren en uitdragen van een verduurzamende bedrijfsvoering. Met kennisplatform Dennis willen we elkaar verder opleiden over duurzaamheid en activeren om nog vaker stil te staan bij dit onderwerp.

Kennisplatform Dennis omvat materialen over duurzaam ondernemen en verpakken, maar er staan ook tips op om thuis met duurzaamheid aan de slag te gaan. We hebben het aanbod zo divers mogelijk gemaakt. Er zijn allerlei verschillende bronnen beschikbaar, onder andere een tool om je eigen CO2-voetafdruk te meten, een webinar over duurzaam transport en een Q&A over de SUP-ban. Ook is er een chatfunctie, die vergelijkbaar is met een discussieforum, waar collega’s openlijk met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Het kennisplatform is met veel enthousiasme ontvangen. Om Dennis continu te blijven uitbreiden en verbeteren, kan iedereen binnen Moonen Packaging suggesties aandragen en tools of bestanden delen. Op die manier wordt de reeds aanwezige kennis over duurzaamheid in ons bedrijf optimaal gedeeld en maximaal benut.

Bovendien ontwikkelen we momenteel een plan om in 2023 verder aan de slag te gaan met training over duurzaamheid. We zijn op dit moment al goed op weg om intern de kennis over verduurzaming te verrijken en te updaten, bijvoorbeeld met kennissessies, nieuwsbrieven en nu dus met duurzaam kennisplatform Dennis. Zo kan iedere collega deskundig advies geven met de laatste duurzaamheidsontwikkelingen in het achterhoofd en kunnen we de voordelen van een duurzame keuze optimaal overbrengen op onze klanten.

Winkelwagen
Afrekenen