• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Moonen bestaat 65 jaar!

Een mijlpaal waar wij enorm trots op zijn! Dankzij jullie, onze klanten, hebben wij dit jubileum mogen bereiken. We hadden dit graag samen willen vieren, maar helaas is dat nu niet mogelijk. We laten deze mijlpaal echter niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Wij geven daarom een cadeautje aan de natuur namens onze klanten. We moeten goed voor onze klanten én de planeet zorgen als we over 65 jaar nog steeds willen bestaan!  

Een donatie aan Justdiggit is het cadeautje voor de natuur. Justdiggit is een organisatie die voor een positieve klimaatimpact droog land weer groen maakt. Door middel van het vasthouden van regenwater, bodembescherming en vergroeningstechnieken hersteld Justdiggit met haar projecten landschappen die gedegradeerd zijn. Deze duurzame vergroening zorgt ervoor dat de vegetatie terug komt en verbetert de bodemconditie van deze landschappen, met regionale afkoeling en een meer gelijkmatige neerslag tot gevolg. 

Door de bijdrage van Moonen Packaging namens onze klanten:

Worden er 1.600 bomen geplant. Wordt er 39 hectare vergroend en kan er 8.000.000 liter water per jaar worden opgeslagen in de grond! 

Winkelwagen
Afrekenen