• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Moonen Packaging hét adres voor duurzame verpakkingsoplossingen

Samen met onze klanten streven wij naar de beste verpakkingsoplossingen voor de klant, de planeet en daarmee voor onze toekomstige generaties. Onze ambitie is helder: een volledig CO2-neutrale operatie en dé koploper in duurzame verpakkingsoplossingen in Europa zijn.

Wij bieden onder andere via onze webshop www.moonendirect.nl diverse verpakkingsoplossingen aan. Accountmanager Peter Nieuwland: “We vinden dat we duurzaam zijn, maar laten dat soms nog te weinig zien. De laatste jaren zijn er veel producten bij gekomen. We zijn nu bezig met een project waarin alle productkenmerken en -data worden vastgelegd waarmee we de webshop nog beter kunnen inrichten en uitbouwen. Op die manier kunnen we nog beter inzichtelijk maken voor onze klanten welke producten duurzaam zijn, een lagere footprint hebben en de klant helpen de beste keuzes te maken. We bekijken welke producten passen binnen onze ambitie en maken keuzes die ons helpen om onze koploperspositie te bestendigen. Onze ambitie is om in de komende jaren ons assortiment verder door te ontwikkelen naar het duurzaamste assortiment in de markt"

“Als Moonen Packaging bieden we graag maatwerk. Voor iedere klant brengen we de wensen en behoeften in kaart en verlenen we advies. We adviseren op het gebied van verantwoord inkopen, keuzes op het gebied van logistiek , laten zien wat de voordelen zijn van duurzame materialen of bieden alternatieven voor de huidige productkeuze van de klant. We willen dat het voor onze klanten duidelijk zichtbaar is hoe duurzaam een product daadwerkelijk is. Daarom ontwikkelden we de duurzaamheidsladder, waarmee de klant op basis van grondstoffen heel snel kan zien hoe duurzaam zijn of haar keuze is. Daarmee stimuleren we duurzamere oplossingen op het gebied van verpakkingen. En zo zetten we die extra stap uit liefde voor de planeet.”

Winkelwagen
Afrekenen