• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Paperpack trays

Paperpack trays

Paperpack bakjes zijn het duurzame alternatief voor de standaard aluminium en CPET maaltijdschalen.
 

Wat zijn de voordelen van kartonnen maaltijdtrays?

Paperpack trays zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton, hebben een waterdichte coating en zijn geschikt voor voeding. Een voordeel van deze bakjes is dat het gemakkelijk is om ze te recyclen, ze kunnen namelijk zo bij het oud papier.

Het paperpack bakje is geschikt voor diepvries, koelkast, oven en magnetron, het kan namelijk temperaturen aan van -40℃ tot +200℃. Dit maakt het schaaltje geschikt voor vlees, vis, gegrilde groenten, salades, kant-en-klaar maaltijden en to-go gerechten.


Het formaat van deze Paperpack maaltijdschaaltjes zijn ideaal, ze passen namelijk in de huidige mallen die momenteel gebruikt worden voor de aluminiumbakjes en plastic schaaltjes. Dit maakt het mogelijk om over te stappen zonder dat er een extra investering noodzakelijk is. Door de sealrand zijn ze sealbaar, maar ze zijn tevens geschikt voor de flowpacker. Ook is het begassen (MAP) mogelijk om een langere versheid te garanderen.

Op aanvraag zijn deze duurzame Paperpack trays tot 5 kleuren te bedrukken in eigen huisstijl in formaat naar keuze. Neem hiervoor contact met ons op.Bestel direct

 

Winkelwagen
Afrekenen